Sijainti

Riian ostoskeskusten joukosta Mols erottuu omaperäisellä sijainnillaan. Se sijaitsee aivan Riian keskustan ulkopuolella, osoitteessa Kurzemes prospekts 1a. Vaikka sijainti voi vaikuttaa hieman syrjäiseltä, Molsin hyvät kulkuyhteydet tekevät siitä kuitenkin helposti saavutettavan.

Ostoskeskus sijaitsee Molsin liikenneympyrän vieressä, johon kulkee useita julkisen liikenteen linjoja. Matkaa keskustasta Molsiin on noin 15 minuuttia autolla tai noin 30 minuuttia julkisilla. Lisäksi ostoskeskuksen yhteydessä on runsaasti parkkitilaa niille, jotka haluavat saapua omalla autolla.

Molsin sijainti Riian lähellä tarjoaa mahdollisuuden viettää ostosmatkan lisäksi päiväretkiä myös kauniiseen Latviaan. Riian vanha kaupunki on vain lyhyen ajomatkan päässä, samoin kuin Jurmalan upeat hiekkarannat.

Liikkeiden valikoima

Vaikka Mols ei välttämättä ole yhtä suuri kuin jotkut muut Riian ostoskeskukset, siitä löytyy silti laaja valikoima erilaisia ​​liikkeitä. Ostoskeskuksen päärakennuksessa on yli 150 myymälää, jotka tarjoavat kaikkea vaatteista ja kengistä elektroniikkaan ja kosmetiikkaan.

Vaatteiden ystäville Mols tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Ostoskeskuksen valikoimasta löytyy tunnettujen brändien liikkeitä, kuten H&M, Zara, Pull&Bear ja Marcin Stronus. Myös urheiluvaatteita ja -tarvikkeita löytyy useita liikkeitä, kuten Nike, Adidas ja Reebok.

Liikkeiden joukosta löytyy myös monia sisustus- ja kodintarvikeliikkeitä, kuten JYSK ja Zara Home. Elektroniikkaa ja kodintekniikkaa voi puolestaan ostaa Elgiganten ja Bērnu Pasaule -liikkeistä.

Ruokaa ja juomaa haluaville Mols tarjoaa vaihtoehtoja sekä ravintoloiden että ruokakauppojen muodossa. Ostoskeskuksessa on useita ravintoloita, joissa voi nauttia kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Kauppakeskuksen yhteydessä olevasta Rimi-ruokakaupasta voi puolestaan ostaa ruokatarvikkeita ja muita päivittäistavaroita.

Molsin historia

Molsin ostoskeskus avattiin vuonna 2009 ja siitä tuli nopeasti suosittu ostospaikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa. Sen sijainti Riian ulkopuolella mahdollisti suuremman tilan ja laajemman valikoiman kuin monissa keskustan ostoskeskuksissa.

Molsin rakennuksessa on myös kiehtova historia. Ennen ostoskeskusta tilassa sijaitsi Riian oldtimerien museo, jossa oli nähtävillä vanhoja klassisia autoja. Museo toimi tiloissa vuosina 2010-2014 ja houkutteli runsaasti autonharrastajia.

Nykyään Mols on suosittu paikka niin shoppailijoille kuin viikonloppuaan viettämään tuleville perheille. Ostoskeskuksen yhteydessä on myös elokuvateatteri, jossa voi nauttia uusimmista elokuvista suurella valkokankaalla.

Molsin ainutlaatuinen sijainti ja monipuoliset liikkeet tekevät siitä houkuttelevan ostoskohteen Riian vierailijoille. Olit sitten kiinnostunut muodista, kodintekniikasta tai hyvästä ruoasta, Mols tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisille ostajille.

Ruokailumahdollisuudet

Riian Mols-ostoskeskus tarjoaa monipuoliset ruokailumahdollisuudet asiakkailleen. Ostoskeskuksessa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joiden valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikenlaiseen ruokahaluun.

Molsin vieressä sijaitsevan Mols2-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Food51-ravintolamaailma, jossa on erilaisia ruokaravintoloita. Valikoimasta löytyy niin kansainvälisiä ruokia kuin paikallisia makuja.

Esimerkiksi italialaisesta ruuasta pitäville löytyy vaihtoehtoja kuten pizzaa ja pasta-annoksia tarjoavat ravintolat. Sushi- ja aasialaisten ruokien ystävät voivat nauttia herkullisista annoksista useissa eri ravintoloissa. Myös burgereita, meksikolaista ruokaa ja paikallista latvialaista ruokaa tarjoavia ravintoloita löytyy.

Molsin toisessa kerroksessa sijaitsee buffet-ravintola, josta voi valita mieleisiään annoksia monipuolisesta ruokavalikoimasta. Ravintola tarjoaa myös useita erilaisia salaatti- ja jälkiruokavaihtoehtoja.

Jos kaipaa nopeaa ja helppoa ruokaa, Molsin ruokapihalta löytyy myös pikaruokaketjuja, kuten McDonald’s ja KFC. Nämä ketjuravintolat tarjoavat tuttuja pikaruoka-annoksia, joita voi nauttia suoraan ostoskeskuksen tiloissa tai ottaa mukaan.

Parkkipaikat

Mols-ostoskeskuksen yhteydessä on useita pysäköintialueita, joiden avulla asiakkaat voivat pysäköidä autonsa kätevästi ostosreissun ajaksi.

Ensimmäinen pysäköintialue sijaitsee ostoskeskuksen vieressä Mols2-rakennuksen katolla. Tämä kattopysäköintialue on avoinna vuoden ympäri ja siellä on runsaasti tilaa autoille. Pysäköinnin hinta määräytyy pysäköintiajan mukaan, ja maksun voi suorittaa joko käteisellä tai pankkikortilla.

Toinen pysäköintialue sijaitsee Molsin alakerrassa. Tälle sisäparkkipaikalle pääsee kätevästi suoraan ostoskeskuksesta, ja se on erityisen kätevä vaihtoehto talvisin tai sateisina päivinä. Sisäparkkipaikalla on lisämaksu verrattuna kattopysäköintialueeseen, mutta siellä voi pysäköidä ilman ajallista rajoitusta.

Ostoskeskuksen yhteydessä on myös polkupyöräparkki, johon voi jättää pyöränsä turvallisesti shoppailun ajaksi.

Palvelut

Mols-ostoskeskus tarjoaa asiakkailleen monia palveluja, jotka tekevät ostoskokemuksesta mukavamman.

Ostoskeskuksessa on ilmaisia WiFi-yhteyksiä, joten asiakkaat voivat käyttää internettiä shoppailun lomassa. Tällä tavalla voi esimerkiksi tutkia tuotetietoja tai vertailla hintoja eri verkkokaupoissa.

Lisäksi Molsissa on lasten leikkipaikka, jossa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa. Leikkipaikka tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa lapset voivat nauttia erilaisista leikkivälineistä ja aktiviteeteista.

Ostoskeskuksen asiakaspalvelupisteeltä voi saada apua erilaisissa asioissa, kuten tietoa ostoskeskuksen liikkeistä ja palveluista tai apua karttaan liittyvissä kysymyksissä.

Molsissa on myös useita pankkiautomaatteja, jotka ovat käytettävissä asiakkaille. Näiden avulla voi nostaa käteistä tarvittaessa.

Mols-ostoskeskus tarjoaa kattavat palvelut ja monipuoliset ruokailumahdollisuudet asiakkailleen. Ostoskeskus on suosittu paikka shoppailun ja ruokailun yhdistämiseen Riian vierailulla.

Suosituimmat liikkeet

Riika on monipuolinen ostoskaupunki, ja yksi suosituimmista ostoskeskuksista on Mols. Mols sijaitsee lähellä Riian keskustaa, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Ostoskeskus sisältää yli 200 erilaista liikettä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista.

Molsin suosituimpiin liikkeisiin kuuluu muun muassa Mango, joka tarjoaa ajankohtaisia ja tyylikkäitä vaatteita naisille. Mango on kansainvälinen brändi, ja se tunnetaan laadustaan ja muodikkaasta tyylistään. Muita suosittuja vaatekauppoja Molsissa ovat muun muassa Zara, H&M ja Stradivarius. Näistä liikkeistä löytyy varmasti uusimmat trendit nuoremmille shoppailijoille.

Elektroniikkatuotteita etsiville suositellaan kurkistamaan Expert-liikkeeseen. Sieltä löytyy laaja valikoima erilaisia älypuhelimia, televisioita, tietokoneita ja muita elektroniikkatuotteita. Liikkeessä on myös ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa mielellään löytämään oikean tuotteen.

Mikäli kaipaat uutta kirjaa tai ehkäpä matkamuistoja, suosittelemme vierailemaan Books & Bubbles -liikkeessä. Sieltä löydät valikoiman englanninkielisiä kirjoja eri genreistä, sekä erilaisia tuotteita kuten kahvia, teetä ja suklaata. Liikkeessä on viihtyisä ilmapiiri, ja sieltä voi ostosten lomassa istahtaa hetkeksi lukunurkkaan tai nauttia kupposen kuumaa.

Tarjoukset ja alennusmyynnit

Molsissa on usein tarjolla erilaisia alennuksia ja tarjouksia. Liikkeet järjestävät säännöllisesti alennusmyyntejä, joista voi löytää vaatteita, kenkiä ja muita tuotteita edullisempaan hintaan. Alennusmyyntien ajankohdat vaihtelevat, joten kannattaa pitää silmällä Molsin verkkosivuja tai sosiaalisen median kanavia saadakseen ajankohtaista tietoa tarjouksista.

Lisäksi Molsissa järjestetään usein erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia, joiden yhteydessä myös monet liikkeet tarjoavat erikoistarjouksia. Esimerkiksi naistenpäivänä tai joulun alla voi olla tarjolla erikoisalennuksia tai muita etuja. Näitä tapahtumia kannattaa seurata niin voi löytää todellisia löytöjä.

Molsin tapahtumat ja aktiviteetit

Molsissa voi tehdä ostosten lisäksi myös muita aktiviteetteja. Ostoskeskuksessa on esimerkiksi iso keilahalli, jonne voi mennä pelaamaan keilaa ystävien kanssa. Keilahalli on moderni ja siellä on mukava ilmapiiri.

Molsissa on myös elokuvateatteri, joten voit käydä katsomassa uusimmat elokuvat ja rentoutua hetken leffan parissa shoppailun lomassa. Elokuvateatteri tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia elokuvia eri genreistä.

Lisäksi Molsissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja esityksiä. Voit bongailla esimerkiksi live-musiikkia, tanssiesityksiä tai muita viihdetapahtumia Molsin ohjelmasta. Tapahtumakalenteri kannattaa tarkistaa etukäteen, jotta voi suunnitella vierailunsa ajoituksen tapahtumien mukaan.

Mols on suosittu ostoskeskus, jossa on laaja valikoima erilaisia liikkeitä ja palveluita. Kannattaa varata aikaa ja tutustua ostoskeskukseen kunnolla, jotta voi löytää uusia suosikkiliikkeitä ja hyödyntää tarjouksia ja aktiviteetteja.